Yhteystiedot

Tukimuuri yhteystiedot

Palvelemme asiakkaitamme sekä työnhakijoitamme koko Suomen alueella, useimmilla toimialoilla. Palvelualueemme on jaettu Etelä-Suomen, Keski-Suomen ja Pohjois-Suomen liiketoiminta- alueisiin. Toimipisteemme sijaitsevat tällä hetkellä Helsingissä, Kuopiossa ja Oulussa. Lisäksi meillä on asiantuntijaorganisaatio Pirkanmaan talousalueella. Tarkemmat yhteystiedot löydät alta.

Toimipisteet

Toimipisteemme ovat avoinna pääsääntöisesti arkisin klo 08.00-16.00. Teemme kuitenkin liikkuvaa asiakaspalvelutyötä, sekä osittain Hybridi-mallilla, joten SOVITHAN AINA KÄYNNISTÄSI etukäteen henkilöstömme kanssa. Käynti toimistolla vain sovitusti.

Teemme työhaastatteluja paljon myös ”etänä”, joten asuinpaikkakunnallasi ei ole niin suurta merkitystä. Käytössämme on myös nykyaikaiset videohaastattelun ohjelmistot.

Tervetuloa sovitusti kahville ja jutustelemaan kanssamme!

Etelä-Suomi

Konepajankuja 1, 00510 Helsinki

Keski-suomi

Snellmaninkatu 2 B, 70100 Kuopio

Pohjois-suomi

Isokatu 56, 90100 Oulu

Usein kysytyt kysymykset

Tästä osiosta löydät useimmiten kysytyt kysymykset ja niihin vastaukset. Jos kysymystäsi ei ole listattu tässä, niin ota meihin yhteyttä esimerkiksi tämän sivun yhteydenottolomakkeen kautta.

Työnhakija

Voit hakea töitä täyttämällä työhakemuksen johonkin tiettyyn avoimeen työpaikkaan verkkosivujemme kautta, tai lähettämällä avoimen hakemuksen verkkosivun lomakkeen kautta. Voit myös jättää vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostilla osoitteeseen hakemukset@henkilostovuokraus.net

Meille tulee valtavasti hakemuksia päivittäin, joten kärsivällisyys ja maltti on valttia! Voit tiedustella avoimista tehtävistä sähköpostilla info@henkilostovuokraus.net tai kiireellisissä ja akuuteissa asioissa soittamalla numeroon 050 411 5402. Me otamme yhteyttä jokaiseen hakemuksen meille jättäneeseen hakijaan, kenet haluamme kutsua haastatteluun, tai mikäli tarvitsemme lisätietoja hakemukseen liittyen. Pyrimme aina vastaamaan viesteihin ja sähköposteihin mahdollisimman pian. Tukimuuri Henkilöstövuokrauksen alueelliset yhteystiedot löydät Yhteystiedot-sivulta.

Tarjoamme töitä ihan jokaiselle tehtävään sopivalle, reippaalle ja motivoituneelle tekijälle. Työllistämme myös opiskelijoita monen eri toimialan tehtäviin. Aina kannattaa hakea töitä! Yhtiömme tekee myös Suorarekrytointeja sekä HeadHuntingia, joten ammattilaisten kannattaa jättää meille tietonsa tai hakemuksensa, mikäli etsii esimerkiksi uutta, vakituista työsuhdetta suoraan asiakkaamme palveluksessa.

Tukimuuri Henkilöstövuokraus välittää ja tarjoaa töitä koko Suomen alueelta, useimmilta toimialoilta.

KYLLÄ! Tukimuuri Oy:ssä olemme jakaneet palvelumme siten, että suorarekrytoinnit sekä HeadHuntinng- palveluja tarjotaan sivustolla www.tukimuuri.fi ja Työvoiman vuokrauksen palvelut on keskitetty sivustolle www.henkilostovuokraus.net

Tukimuuri Oy on 2021 perustettu Henkilöstöpalveluihin erikoistunut asiantuntijayritys. Avainhenkilöstöllämme on yli kymmenen vuoden kokemus henkilöstöasioista työvoiman vuokrauksen sekä rekrytointien parissa. Tukimuuri Oy on täysin yksityinen, 100% suomalainen, avainhenkilöstönsä omistama yhtiö, jonka tavoitteena on kasvattaa liiketoimintaansa hallitusti ja kannattavasti vuosittain. Palvelemme asiakkaitamme ja työnhakijoita koko Suomen alueella, useimmilla toimialoilla. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa sekä Oulussa. Lisäksi meillä on asiantuntijaorganisaatio Pirkanmaan alueella.

Maksamme aina vähintään TES:n mukaisen tuntipalkan. Yleisesti vuokratyöntekijä on nykyisin hyvässä asemassa palkkaneuvottelujen osalta. Tämä tarkoittaa sitä, että monesti saamme neuvoteltua työntekijöillemme TES:sta paremman tuntipalkan. Useassa kohteessa vuokratyöntekijä voi hankkia parempaa palkkaa kuin ns.”vakituinen” työntekijä.

Tukimuuri Henkilöstöpalvelut haluaa aidosti välittää jokaisesta työntekijästään. Tarjoamme työntekijälle työn ja sopivan palkan lisäksi asiaankuuluvat työvaatteet, hyvän työterveyshuollon, ohjeistuksen / perehdytyksen vuokratyösuhteeseen liittyen sekä vaihtelevaa, haasteellista sekä joustavaa työtä. Pyrimme myös järjestämään erilaista yhteistä tekemistä aika ajoin, ja tarjoamme etuja yhteistyökumppaniemme palveluihin / tuotteisiin. Palkitsemme myös reippaimmat ja ansioituneimmat työntekijät. Meille kannattaa tulla töihin!

Tulostettava tuntilista löytyy verkkosivustoltamme Materiaalipankki-sivulta. Työtunnit tulee kuitata asiakkaan edustajalla (työnjohto) kahden viikoin välein. 1-15pv / 16-kuun viimeinen päivä. Ota kuittaus tuntilistaan heti kyseisen palkkajakson päättymisen jälkeen (viimeistään 16.pv ja 1.pv) ja toimita lista sähköpostilla info@henkilostovuokraus.net tai esimerkiksi kuvaviestinä numeroon 050 411 5402. Alkuperäinen tuntilista tulee lähettää postilla osoitteeseen Tukimuuri Oy, Konepajankatu 1, 00510 Helsinki.

Mikäli tuntien ilmoittaminen viivästyy, palkanmaksu siirtyy seuraavaan palkkapäivään. Maksamme palkan kaksi kertaa kuukaudessa.

Työnantaja

Henkilöstövuokrauksella tarkoitetaan toimintaa, jossa henkilöstöpalveluyritys siirtää työntekijöitä käyttäjäyrityksen käyttöön vuokraa vastaan. Henkilöstöpalveluyritys on työntekijän työnantaja. Työvoiman vuokraus on sopimukseen perustuvaa järjestelyä, jossa työvoimaa tarvitseva yritys (käyttäjäyritys) tekee sopimuksen toisen yrityksen (Tukimuuri Oy) kanssa työntekijän vuokraamisesta vastiketta vastaan. Työnteko tapahtuu käyttäjäyrityksen johdon ja valvonnan alaisena. Tukimuuri Oy etsii asiakkaalle parhaat mahdolliset tekijät tarpeiden mukaisesti. Hinnoittelumme on kilpailukykyistä ja perustuu tuntiveloitukseen joko kiinteällä tuntihinnalla, tai kertoimelle työntekijän sopimuksen mukaiseen tuntipalkkaan nähden. Tukimuuri Henkilöstövuokraus vastaa kaikista työnantajan perusvelvoitteista. Asiakkaan vastuulle jää työhön perehdytys sekä työn valvonta.

Suorarekrytoinnissa henkilö työllistyy suoraan asiakasyritykseen, jolloin asiakas maksaa rekrytoinnista kertaluontoisen rekrytointipalkkion. Mikäli tarvitsen Suorarekrytoinnin palveluja vieraile yhtiömme toisella verkkosivustolla www.tukimuuri.fi

Voit tehdä tilauksen / kyselyn / tarjouspyynnön meille esimerkiksi soittamalla numeroon 050 411 5402, sähköpostilla info@henkilostovuokraus.net tai sivuston yhteydenottolomakkeen kautta. Voit myös aloittaa keskustelun meidän kanssa sivuston alareunan WhatsApp- kuvakkeen kautta. Olemme tavoitettavissa ja palveluksessanne!

Mikäli etsit suorarekrytoinnin / Headhuntingin palveluja, vieraile yhtiömme toiselle sivustolla www.tukimuuri.fi

Kyllä voit. Mutta sopimuksen mukaisesti näissä tapauksissa Tukimuuri Henkilöstövuokrauksella on oikeus sopimuksen mukaiseen rekrytointikorvaukseen. Rekrytointikorvauksen suuruus vaihtelee, ollen keskimäärin työntekijän kahden kuukauden bruttopalkkaa vastaava summa. Mikäli työntekijä tekee vähintään 1000h työtä vuokratyöntekijänä asiakkaan palveluksessa, ei rekrytointikorvausta veloiteta. Kaikki on yleensä sovittavissa, joten huolet pois.

Vuokraamme ja välitämme tekijöitä useimmille toimialoille, ja KYLLÄ, koko Suomen alueelle. Suurimmat työllistävät toimialat ovat rakennus, teollisuus, kauppa, terveydenhuolto sekä kiinteistöhuolto- ja siivous. Alueelliset yhteystietomme löytyvät Yhteystiedot-sivulta.

Emme mielellään vuokraa työntekijöitä alle 7,5h tilauksiin = 1 työpäivä. Tämä johtuu ainoastaan kustannusrakenteesta, joka näissä tapauksissa on todella heikkoa. Toimimme kuitenkin pienillä katteilla per työtunti, joten toiveessa aina pidemmät tilausjaksot. Mikäli asiakas peruuttaa tilauksen alle 48h tilauksen sovittua alkamista, Tukimuuri Oy:llä on oikeus veloittaa 4h minimiveloitus sopimuksen perustuntihinnan mukaisesti. Mikäli kyseessä on yli 1kk:n täytetty toimeksianto, on perumisaika 7vkr, jolloin veloitus on sovitun vuorolistan mukainen.

KYLLÄ! Tukimuuri Oy:ssä olemme jakaneet palvelumme siten, että suorarekrytoinnit sekä HeadHunting- palveluja tarjotaan sivustolla www.tukimuuri.fi ja Työvoiman vuokrauksen palvelut on keskitetty sivustolle www.henkilostovuokraus.net

Tukimuuri Oy on 2021 perustettu Henkilöstöpalveluihin erikoistunut asiantuntijayritys. Avain henkilöstöllämme on yli kymmenen vuoden kokemus henkilöstöasioista työvoiman vuokrauksen sekä rekrytointien parissa. Tukimuuri Oy on täysin yksityinen, 100% Suomalainen, avainhenkilöstönsä omistama yhtiö, jonka tavoitteena on kasvattaa liiketoimintaansa hallitusti ja kannattavasti vuosittain. Palvelemme asiakkaitamme ja työnhakijoita koko Suomen alueella, useimmilla toimialoilla. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa sekä Oulussa. Lisäksi meillä on asiantuntijaorganisaatio Pirkanmaan alueella.

Laskutamme kahden viikon välein. Jaksot 1-15pv, 16- kuun viimeinen päivä. Työntekijämme saavat tuntilistan johon tarvitsevat asiakkaamme edustajan (työnjohto) kuittauksen HETI laskutus / palkkajakson päättymisen jälkeen! Tuntilistan voi tulostaa verkkosivustoltamme Materiaalipankki-sivulta. Kuitattu lista tulee lähettää skannattuna (tai kuvana) sähköpostiin info@henkilostovuokraus.net

Asiakasyrityksen edustaja voi ilmoittaa työtunnit myös suoraan sähköpostilla info@henkilostovuokraus.net tai soittamalla / viestillä (myös WhatsApp) numeroon 050 411 5402.

Ota yhteyttä

Lue rekisteri- ja tietosuojaselosteemme

Tukimuuri Oy laskutustiedot

Tukimuuri Oy

Y-tunnus: 3224311-1

Ostolaskujen vastaanotto

Verkkolaskuna: 003732243111

Verkkolaskujen välittäjä: 003708599126 (Open Text Oy)

Sähköpostitse:

fennoa.FI.P.156013-5@docinbound

Postitse:

Tukimuuri Oy

PL 59034

01051 LASKUT