Työntekijälle

Työskentele joustavasti

Kaikki avoimet työpaikkamme löydät verkkosivustoltamme ”Avoimet työpaikat” sivulta. Voit myös jättää avoimen hakemuksen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hakemukset@henkilostovuokraus.net kartoitamme juuri sinun kokemuksellesi ja osaamisellesi sopivimmat työmahdollisuudet ja mikäli sopiva tehtävä löytyy, otamme sinuun välittömästi yhteyttä. MUISTA ilmoittaa selkeästi yhteystietosi, miltä alueelta TAI kaupungista etsit työtä, sekä miltä alalta haet tällä hetkellä työpaikkaa! Oikein ja huolellisesti täytetty hakemuslomake nopeuttaa hakemusten käsittelyä, sekä sinun mahdollisuuttasi työllistyä nopeammin.

Tukimuuri Oy:n kautta voit tehdä töitä oman tarpeesi ja tilanteesi mukaisesti. Eri alojen yritykset etsivät jatkuvasti työntekijöitä palvelukseensa. Tarjolla on osa-aikaisia, vakituisia sekä keikkaluontoisia työmahdollisuuksia. Usein, se oikea ja vakituinen työpaikka löytyykin vuokratyösuhteen kautta.

Me huolehdimme työntekijästä ja tarjoamme esimerkiksi:

  • Kilpailukykyisen palkkauksen (vähintään TES:n mukaisen tuntipalkan)
  • Lakisääteistä reilumman työterveyshuollon
  • Tarvittavat työvaatteet
  • Paljon työmahdollisuuksia osaamisesi ja mahdollisuuksiesi mukaan
  • Reilua peliä ja lämmintä kahvia
  • TyKy toimintaa tai muuta hauskaa yhdessä silloin tällöin
  • Mahdollisuuden yhteistyökumppaneiden kanssa sovittuihin etuihin ja alennuksiin
  • Kuukausittaisia kilpailuja, tai kampanjoita joissa huimat palkinnot => Reippaimmat ja motivoituneimmat työntekijät eivät siis jää huomaamatta!

Täytä hakemuslomake sivuillamme, hae tiettyä tehtävää tai jätä avoin hakemus ja ansioluettelo sähköpostilla hakemukset@henkilostovuokraus.net

Huomioithan, että olemme toimistolla paikalla vain sopimuksen mukaan! Muista soittaa etukäteen ja sovi vierailuista! Teemme liikkuvaa asiakaspalvelutyötä.

Otamme sinuun yhteyttä heti, mikäli sopiva työpaikka löytyy!

Täytä avoin hakemus

Kielitaito

Klikkaa tästä lisätäksesi tiedostot lomakkeelle tai raahaa tiedostot tähän tietokoneeltasi. Voit lisätä enintään 5 tiedostoa.