Työnantajalle

Henkilöstövuokraus – joustoa kasvuun ja kausien vaihteluun

Tukimuuri Henkilöstövuokraus! Kun tarvitset joustavuutta ja resursseja henkilöstötarpeisiin sesongeissa, tuurauksissa tai esimerkiksi liiketoiminnan laajentuessa, tai vaikkapa uuden liiketoiminnan osa-alueen testauksessa.

Palvelemme asiakkaitamme maanantaista perjantaihin klo 08.00 – 16.00 numerossa 050 411 5402. Viikonloppuisin sekä juhlapyhinä olemme tavoitettavissa mahdollisuuksien mukaisesti samassa numerossa, sekä sähköpostilla info@henkilostovuokraus.net ja myös WhatsApp!

TARVITSETKO REKRYTOINTIPALVELUJA TAI HEADHUNTING -PALVELUJA?

Mikäli tarvitset suorarekrytoinnin palveluja vieraile yhtiömme toisella verkkosivustolla www.tukimuuri.fi

Henkilöstövuokraus

Onko sinulle tarve asiantuntijoille hankkeeseen tai projektiin? Mikäli haluat saavuttaa kustannus- ja resurssisäästöjä, anna Tukimuuri Oy:n olla luotettava kumppanisi, ja hoitaa koko rekrytointiprosessin alusta loppuun saakka!

Tukimuuri Henkilöstövuokrauksen hoitaessa rekrytointiprosessisi, voit keskittyä rauhassa ydinliiketoimintaasi. Me huolehdimme kaikista vuokratyöntekijöiden työsuhteeseen liittyvistä asioista, kuten palkanmaksusta (vähintään TES:n mukainen tuntipalkka), vakuutuksista, sairausajan palkasta sekä työterveyshuollosta. Asiakkaalle jää ainoastaan työhön ja tehtäviin perehdyttämisen sekä valvonnan vastuut.

TILAA MEILTÄ VUOKRATYÖNTEKIJÖITÄ sähköpostilla info@henkilostovuokraus.net tai soittamalla numerosta 050 411 5402. Voit myös ottaa yhteyttä tai jättää tarjouspyynnön sivustomme lomakkeen kautta, tai avata keskustelun alareunan WhatsApp- ikonin kohdalta.

Pyrimme vastaamaan kaikkiin viesteihin mahdollisimman pian, myös viikonloppuisin sekä arkipyhinä.

Tukimuuri Henkilöstövuokraus ratkaisee monenlaiset resursoinnin haasteet, ja meidän monipuolinen palveluvalikoimamme joustaa tarpeidesi mukaisesti. Lupauksemme teille on joustavuutta, nopeutta, helppoutta, ammattitaitoa sekä palvelua, ihmiseltä ihmiselle!